Subtropisch zwemparadijs

Overdekt zwembad

Subtropisch zwemparadijs

In het subtropisch zwemparadijs kun je je echt een hele dag vermaken. De aanzwellende golven zijn al een belevenis op zich! Maar dat is nog lang niet alles. Denk aan een spectaculaire Razende Rivier*, reuze waterglijbanen, de Splash familieglijbaan, waterbellen, kruidenhotwhirlpools, Turks stoombad, kokos douche en een heerlijk Panorama-terras waarop je kunt bijkomen van alle waterpret. Dat is pas genieten.

*Let op! Je moet minimaal 1,50m lang zijn om van de Razende Rivier gebruikt te mogen maken! Dit is voor je eigen veiligheid!

Belangrijk: In verband met COVID-19 is reserveren voor het zwembad verplichtWe hopen dat op deze manier iedere de gast de kans krijgt om te zwemmen, we kunnen dit echter niet garanderen. Bij aankomst op het park ontvang je informatie over hoe het reserveren van een tijdslot te werk gaat. Je kunt momenteel zwemmen van 13:00 - 19:00 uur. De eerder genoemede tijdslots zijn komen te vervallen, doordat het een stuk rustiger is op het park. Dagrecreanten mogen ook gebruik maken van het subtropische zwembad (mits ze een reservering hebben gemaakt). 

 1. Subtropisch zwemparadijs
 2. Glijbanen
 3. Wildwaterbaan
 4. Baby-/peuterbad
 5. Whirlpool
 6. Sauna
 7. Turks stoombad

Wist je dat?

 1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
 2. Bij ons altijd de beste prijzen
 3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
 4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!