Parkinformatie

In Bourgondisch België is van alles te zien en te beleven! Hengelhoef is prachtig gelegen tussen de bossen, heide en duinen. Vanaf het park loop je zo het “domein Hengelhoef” op, met mooie waterpartijen en prachtige natuurplaatjes.

In het subtropisch zwemparadijs op het park, kun je je echt de hele dag vermaken. De aanzwellende golven zijn een belevenis op zich! Dan is er het uitgestrekte zandstrand bij de waterplas, de gezellige overdekte plaza Villa Victor, de vele speeltuinen en alle andere gratis faciliteiten.

Dit jaar (2020) is wegens COVID-19 ons vaste animatieteam niet aanwezig op het park. Vanwege de veelal grote deelname aan activiteiten is besloten om dit jaar geen animatieactiviteiten te organiseren.

 

- Update 27-07-2020 - 

In de gemeente Houthalen (en ook andere delen van België) zijn mondkapjes verplicht voor alle mensen boven de 12 jaar. Kortom alle gasten boven de 12 jaar moeten een mondkapje dragen op het park. In het subtropisch zwembad, of als je aan een tafeltje in de horeca bent aangekomen ed. dan mogen de mondkapjes af.

 

Hengelhoef subtropisch zwembad

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 3 april 2020!

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!